Un fel de mancare placut si usor de preparat!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 500 g rosii
  • 1 kg cartofi
  • 500 g cas dulce
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 ou
  • 200 ml smantana
  • 100 g cascaval
  • frunze de busuioc
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Cartofii se curata, se spala si se taie jumatati. Rosiile se taie in jumatati si branza felii, aproximativ egale cu rosiile. Se unge o tava cu ulei si se asaza, pe randuri paralele, ingredientele astfel: un rand de cartofi, unul de branza, apoi rosii si tot asa pana s-au aranjat toate ingredientele. Amestecati smantana, oul si cascavalul ras. Compozitia obtinuta se toarna uniform peste ingredientele din tava. Se da tava la cuptorul incins si se lasa pana ce branza se rumeneste. Se serveste calda, decorata cu frunze de busuioc.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri