ghid pentru o viaţă împlinită

Gratin de rosii si cartofi

Un fel de mancare placut si usor de preparat!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 500 g rosii
  • 1 kg cartofi
  • 500 g cas dulce
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 ou
  • 200 ml smantana
  • 100 g cascaval
  • frunze de busuioc
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Cartofii se curata, se spala si se taie jumatati. Rosiile se taie in jumatati si branza felii, aproximativ egale cu rosiile. Se unge o tava cu ulei si se asaza, pe randuri paralele, ingredientele astfel: un rand de cartofi, unul de branza, apoi rosii si tot asa pana s-au aranjat toate ingredientele. Amestecati smantana, oul si cascavalul ras. Compozitia obtinuta se toarna uniform peste ingredientele din tava. Se da tava la cuptorul incins si se lasa pana ce branza se rumeneste. Se serveste calda, decorata cu frunze de busuioc.

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Gratin de rosii si cartofi.