O reteta savuroasa de supa de rosii coapte

Aproape s-a terminat cu vara... ma deprima foarte tare gandul asta. Mi se pare ca iarna ne pandeste ca un strigoi din umbra. Brrr... Anyway, supa asta e numai buna de speriat strigoii... si despresia. E aromata si minunata ca o zi de vara plina de culoare si de ras (wow - nu stiu de ce am devenit asa de poetica ?!)

Daca nu va plac argumentele poetice, insa, sa stiti ca e si delicioasa &

usor de facut:

Se procedeaza dupa cum urmeaza: se azvarl intr-o tava larga vreo 10 rosii coapte si frumoase (de toate culorile si formele), taiate in jumatati sau sferturi, 2-3 cepe rosii injumatatite si ele si 3-4 catei de usturoi. Se picura peste toata situatia 4-5 linguri de ulei de masline extravirgin si se presara cu cimbru proaspat, 1 lingura de zahar brun, sare si piper proaspat macinat.

Se da tava la cuptor (la 200g) timp de 30 de minute, cat sa se rumeneasca & caramelizeze bine rosiile si sa-si concentreze aroma lor geniala. See?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște

Then, se paseaza totul (da, inclusiv ceapa si usturoiul coapte - doar n-o sa aruncam asa bunatati) cu robotul vertical. Se mai adauga sare / piper / nitel ulei de masline, dupa cum te taie capul si papilele gustative.
Daca vrei, poti sa mai diluezi cupa cu putina supa de pui.

Si e bunaaaa! Da' ce buna mai e! Si calda si rece, si simpla si cu crutoane, si la pranz si la cina. Zau!

Mai multe retete interesante puteti descoperi pe blogul leblogpiquant.blogspot.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri