O salata ideala atat ca aperitiv cat si ca garnitura!

Timp de preparare: 60 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 1 punga de paste
  • 1 conserva de porumb
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 borcan castraveti murati
  • 1 borcan gogosari la otet
  • 5-6 crenvursti
  • maioneza
  • sare

Mod de preparare:

Pastele se fierb 8-10 minute, se lasa la scurs. Crenvurstii se fierb, se "despieliteaza" si se taie rondele. Se taie castravetii si gogosarii si se lasa la scurs. Se amesteca toate ingredientele, se adauga maioneza si se amesteca bine.


O reteta propusa de: Alexandra Milu (maimuticagogosica)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri