O reteta deosebita de zacusca de dovlecei.

Timp de preparare: 30-40 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 3-4 cepe maricele
  • 1-2 morcovi
  • 2 ardei grasi sau gogosari
  • 1kg de dovlecei
  • 2-3 catei de usturoi
  • 10-20 boabe piper
  • 2 frunze de dafin
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 50 ml de ulei

Mod de preparare:

Se pune uleiul de preferat in tuci, apoi ceapa taiata, morcovul ras pe razatoarea mare, ardeiul si dovlecelul ras. Se calesc timp de 20 minute, dupa care se adauga mirodeniile: usturoiul, piperul si boabele de piper. Dupa 5 minute se adauga pasta de tomate si se mai lasa la fiert inca 5 minute. Se serveste calda sau rece de la frigider.


O reteta propusa de: balasa ecaterina purcaroiu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri