Pizza cu blat de mamaliga

O reteta interesanta si foarte gustoasa de pizza cu blat de mamaliga

Avem nevoie de:

  • mamaliga Pizza cu blat de mamaliga. Reteta pizza cu blat de mamaliga
  • o ceapa
  • branza/cascaval
  • 2 rosii
  • 1 ou
  • 1 lingura smantana (optional)
  • cateva felii de mezel
  • sare
  • piper
  • busuioc

Mod de preparare:

Facem o mamaliga amestecand malaiul cu apa si sare, pe care inainte de a o lua de pe foc o amestecam cu branza raza (cantitatea e dupa preferinte). Mamaliga astfel preparata o asezam intr-un vas de yena uns in prealabil cu ulei. Nivelam frumos si o lasam la racit. Tocam ceapa marunt si apoi o calim in ulei incins. Dupa ce s-a calit scoatem din ulei si o punem pe o farfurie. Rosiile le curatam de pielita si le taiem felii mai grosute pe care apoi le vom cali in uleiul de la ceapa, condimentate cu sare si busuioc. Batem oul ca pentru omleta impreuna cu smatana si condimentam cu sare si piper. Peste manaliga asezam sosul de rosii, ceapa calita, feliile de mezel (eu am pus salam uscat, dar merge si sunca sau altceva) si oul batut. Dam la cuptor incins pana se incheaga oul, apoi adaugam branza rasa si mai dam la cuptor inca 5 minute. Se mananca calduta nu fierbinte.

Mai multe retete delicioase puteti gasi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Pizza cu blat de mamaliga.