Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 750 g prune
- 300 g zahar
- 250 g unt
- 1 praf sare
- 4 oua
- 1/2 plic praf de copt
- 100 g zeamil
- 250 g faina
- 2 linguri pesmet
- 30 g migdale
- 1 plic zahar vanilat
- 3 linguri zahar pudra
Mod de preparare:
Spalati prunele, le taiati pe jumatate si indepartati samburii. Presarati peste ele 2-3 linguri de zahar. Frecati untul spuma, adaugati un praf de sare si treptat restul de zahar. Amestecati pana se topeste zaharul, dupa care adaugati faina amestecata cu praful de copt si zeamilul iar, la sfarsit,
albusurile batute bine. Ungeti o tava cu unt, presarati pesmetul si intindeti jumatate din aluat. Dati la cuptorul incins 10 minute, dupa care scoateti din cuptor. Intindeti pe toata suprafata prunele, acoperiti cu restul de aluat si presarati cu migdalele taiate. Dati la cuptor inca 40 de minute, dupa care presarati zaharul vanilat si cel pudra.
Sursa foto : tiny banquet committee
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie