Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 550 g faina integrala
- 20 g drojdie
- 1 lingura busuioc proaspat
- 1 lingura rozmarin
- 2 lingurite frunzulite de cimbru,
- 3 linguri ulei de masline
- 2 lingurite sare
Mod de preparare:
Pisati usor drojdia si o inmuiati in 100 ml de apa. Amestecati faina cu sarea. Faceti in faina o gropita in care puneti zaharul, drojdia si uleiul si incepeti sa framantati aluatul. Daca mai este nevoie, mai adaugati apa. Se acopera cu un prosop si se lasa sa se odihneasca la loc clad, cam 30 de minute. Framantati din nou aluatul, iar cand devine neted, adaugati busuiocul si rozmarinul tocate fin si continuati sa framantati, pana ce se desprinde de pe margini. Acoperiti cu un prosop si lasati sa se dospeasca aproximativ 2 ore. Se mai framanta 2 minute, dupa care formati o paine rotunda. Presarati frunzulitele de cimbru si dati la cuptorul incins, sa se coace circa 30 de minute.
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie