Dficultate: redusa
Ingrediente:
- 1 piept de pui
- 500 g caise
- 1 lingura de mac
- 200 g orez
- coriandru
- cateva boabe de piper
- frunze de cimbru
- 1 lingurita de miere
- 1 lingurita otet de mere
- 200 ml vin alb
- 2 linguri ulei de masline
- sare
Mod de preparare:
Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare si putin piper. Dupa ce a fiert, se scurge de apa si se lasa sa se raceasca. Se fierbe orezul in apa in care a fiert carnea. Se amesteca intr-un mojar macul, coriandrul, frunzele de cimbru, boabele de piper. Pieptul de pui se unge cu miere si se presara cu amestecul de condimente. Carnea astfel preparata se pune intr-o tava unsa cu unt, se adauga vinul si se da la cuptor. Caisele se spala, se scot samburii, se taie jumatati, se stropesc cu otet de mere si cu condimente si se adauga in tava. Se la cuptor pana se rumeste carne. Se serveste cu orez alaturi.
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor