ghid pentru o viaţă împlinită

Crema de ciuperci

Crema de ciuperci, o mancare fina, excelenta pentru o cina usuoara!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 1 kg de ciuperci
  • 1 lingura de faina
  • 200 ml smantana
  • 150 g cascaval ras
  • 1 legatura marar
  • 3 linguri ulei
  • 1 praz
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Ciupercile se curata de coaja si se toaca cat mai marunt. Se pot da prin masina de tocat. Prazul se spala, se toaca marunt si se pune la calit. Se lasa cateva minute, dupa care se adauga ciupercile. Se lasa sa fiarba la foc mic. Cand s-au fiert, se toarna amestecul in vasul unui blender si se paseaza bine. Faina se amesteca cu smantana si se lasa 2-3 minute pe foc. Ciupercile pasate se amesteca cu smantana, sare, piper, usturoi pisat si se mai lasa sa dea cateva clocote. La final se adauga cascavalul ras si mararul tocat marunt.

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Crema de ciuperci.


preparare (1 comentariu, 379 vizualizari)
ciupercile nu se curata de coaja, este o operatie foarte migaloasa si inutila!