ghid pentru o viaţă împlinită

Dovlecei cu pesmet

Iata o reteta simpla si foarte gustoasa, dovlecei cu pesmet!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 4 dovlecei
  • 4 linguri pesmet
  • 5 catei de usturoi
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Dovleceii se spala si se taie rondele. Se condimenteaza cu sare si piper si se prajesc pe ambele parti, in ulei incins. Usturoiul se piseaza si se amesteca cu sare, ulei si apa. Pesmetul se rumeneste intr-o tigaie, fara ulei. Se toarna peste el sosul de usturoi si se amesteca. Acest amesteca se toarna peste feliile de dovlecel prajite. Se serveste cald.

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Dovlecei cu pesmet.