Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g mazare
- 1 ceapa
- 1 lingura hrean ras
- 2 linguri ulei
- 1 lingura faina
- 3 catei de usturoi
- 1 legatura marar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Mazarea se spala, se alege de impuritati si se fierbe in apa cu un praf de sare. Ceapa se curata, se toaca si se caleste in ulei. Se adauga usturoiul pisat, apoi faina. Dupa 2 minute se toarna putina apa in care a fiert mazarea. Cand incepe sa fiarba, se toarna in oala cu mazare, se adauga hreanul si se mai lasa la fiert cam 10-15 minute. Se presara marar tocat deasupra si se serveste.
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor