Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g pulpa de vitel
- 600 g ciuperci
- 50 g cascaval
- 1 ou
- 1 morcov
- 1 legatura patrunjel
- 50 ml ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Carnea de vitel se spala, se curata de pielite daca este cazul si se taie. Se bate fiecare felie cu ciocanul de snitele pana se intinde si se subtiaza. Ciupercile se spala si se taie feliute, dupa care se calesc in ulei. Morcovul se fierbe si se taie cubulete. Ciupercile se amesteca cu morcovul, cascavalul si oul. Se adauga patrunjel tocat, sare si piper. Se amesteca bine compozitie si se intinde pe fiecare foaie de carne. Se ruleaza strans, se prinde cu scobitori din loc in loc sa nu se desfaca. Se da rulada la cuptor, pana se rumeneste bine. Se potriveste perfect cu o salata verde.
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie