Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4-6 pulpe de pui
- cateva fire de busuioc proaspat
- cateva frunzulite de rozmarin
- 4 rosii cherry
- 2 rosii mari
- 8 catei de usturoi
- 1 chilli rosu taiat foarte marunt
- ulei de masline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se incinge cuptorul. Rosille se spala si se taie felii. Usturoiul se curata si se taie in jumatati. Pulpele se pui se asaza intr-o tava. Se adauga plantele aromatice si rosiile, usturoiul si ulei de masline. Se amesteca putin continutul. Se da la cuptor cam o ora, pana ce pulpele s-au rumenit. Dupa 15 minute, se mai adauga un pahar cu apa. Se pot servi atat simple cat si cu garnitura de legume.
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor