Prajitura cu caise, un desert delicios si racoritor!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 6 oua
  • 250 g de faina
  • 230 g de zahar
  • 1 plic de zahar vanilat
  • 1 plic de praf de copt
  • 6 linguri de lapte caldut
  • 800 g de fructe

Mod de preparare:

Fructele se spala, se scot samburi si se taie cubulete mici. Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile se bat spuna. Galbenusurile se amesteca bine cu zaharul, se adauga zaharul vanilat, faina si praful de copt. Se amesteca bine, dupa care se toarna laptele si albusurile. Se amesteca usor, in aceeasi directie. Se asaza aluatul intr-o tava, se aranjeaza fructele si se da prajitura la cuptor pentru 45 de minute.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri