Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 100 g faina
- 500 g amidon
- 500 ml lapte
- 60 g unt topit
- 200 g cascaval ras
- 6 galbenusuri
- 6 albusuri
- sare
- piper
Mod de preparare:
Laptele se amesteca cu amidonul si se pune la foc mic, pana incepe sa fiarba. Separat, se topeste untul, dupa care se adauga faina si se amesteca energic. Se fierbe pana cand faina devine usor aurie. Se ia de pe foc si se amesteca cu laptele. Se amesteca bine pana se obtine un sos gros. Dupa ce s-ar racit putin, se incorporeaza galbenusurile si cascavalul ras. Albusurile se bat spum cu putina sare si se adauga in compozitia de mai sus.Se adauga sare si piper dupa gust si se amesteca pana se obtine o compozitie omogena. Se tapeteaza o forma de copt cu unt si faina, se asaza compozitia si se da la cuptorul incins pentru aproximativ 20 de minute.
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie