Dificultate: redusa
Ingrediente:
Blat:
- 8 oua
- 8 linguri de apa
- 16 linguri de zahar
- 16 linguri de faina
- 1 praf de copt
Crema:
- 200 ml frisca
- 200 ml iaurt
- 1 plic gelatina
- zeama de la 1/2 lamaie
- 2 linguri zahar
- 250 g zmeura
Mod de preparare:
Se pregateste blatul . Se separa albusurile de la galbenusuri si se bat cu cele 8 linguri de apa pana devin spuma, Se adauga treptat zaharul si se bat pana se obtine o crema sticloasa. Se adauga apoi galbenusurile si faina amestecata cu praful de copt. Se coace blatul intr-o tava imbracata in folie de aluminiu, cam 30 de minute. In timp ce se coace blatul, se pregateste crema. Se amesteca iaurtul cu zaharul, apoi se adauga frisca batuta spuma, zeama de lamaie si gelatina. Cand blatul e rece, se taie rondele cu un inel de inox. Rondele se scobesc in mijoc, se adauga crema. Se decoreaza fiecare cu zmeura si se da la rece.
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie