Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 ceapa
- 1 dovlecel
- 1 mana de mazare
- 1 mana fasole verde pastai
- 3-4 rosii
- 1/2 telina
- 2 frunze de varza
- 1 ou
- 150 ml smantana
- sare
- verdeata
- 2 l apa
Mod de preparare:
Legumele se spala si se curata. Ceapa se toaca marunt, dovlecelul, telina cubulete, varza fasii. Se pun la fiert intr-o oala cu apa si sare si se lasa la fiert la foc mic. cand zarzavatul este fiert, se adauga rosiile tocate cubulete sau date prin razatoare. Se mai lasa cateva minute la fiert. Intr-un castron se bate oul, se adauga smantana si cateva linguri de supa si se amesteca bine. Se varsa acest amestec peste supa. Se presara patrunjel tocat marunt si se serveste cald.
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor