Incanta-ti familia cu aceste delicioase bomboane din biscuiti cu visine.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 1/4 kg biscuiti
  • 1/4 kg nuci macinate
  • 100 ml rom
  • 50 g zahar pudra
  • 200 g gem de caise
  • 30 g cacao
  • 1 plic cu zahar vanilat
  • 100 g visine

Mod de preparare:

Visinile se spala, se curata de codite, se scot samburii si se lasa sa se scurga, pe un servetel. Biscuiti se piseaza bine, prin masina de tocat. Miezul de nuca se prajeste in cuptor, apoi se trece prin masina de tocat nuci. Biscuitii, nucile, gemul de caise, romul, zaharul, cacaua si zaharul vanilat se pun intr-un castron, si se amesteca bine. Se ia din compozitie, cu lingurita cate o bucata de marimea a doua visine, se asaza o visina pe ea, apoi compozitia se aduna in jurul visinei si se modeleaza intre palme in forma de bila.
Bilele se asaza una linga alta pe o tava si se lasa sa se usuce. A doua zi, se orneaza cu glazura de ciocolata.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri