ghid pentru o viaţă împlinită

Bors de peste

Iata o reteta gustoasa si aromata de bors de peste!

Dificultate: medie

Ingrediente:

  • 1 1 litri apa
  • 6 bucati peste
  • 1 morcov
  • 1 buc. radacina patrunjel
  • 2 cepe
  • sare
  • 2-3 cesti bors
  • 200 ml bulion
  • patrunjel verde
  • leustean

Mod de preparare:

Zarzavatul se spala si se taie fire lungi. Ceapa se curata si se toaca marunt. Se fierbe zarzavatul si ceapa in apa cu sare. Se adauga borsul, dupa ce zarzavatul este bine fiert, apoi bucatile de peste, care mai intai au fost frecate cu sare. Se fierbe la foc potrivit, sa nu se sfarame pestele. Se adauga bulion. Se poate servi rece sau cald, dupa gust, cu patrunjel si leustean. Se poate adauga si o cescuta de orez, care se fierbe o data cu zarzavatul.

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Bors de peste.