Prepara o aromata salata de ardei copti alaturi de o friptura de pui la gratar.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 1/2 kg ardei grasi
  • 1 lingurita otet
  • 1-2 linguri ulei de masline
  • sare
  • un praf de zahar

Mod de preparare:

Ardeii se spala, se scurg de apa si se coc pe grill sau in cuptor. Se presara pe fiecare ardei copt numai un varf de cutit cu sare fina, pe toate partile. Pe masura ce se coc, se asaza intr-o oala acoperiti, unde se lasa 30 minute. Astfel, coaja se va desprinde cu usurinta.Se prepara un sos din otet, ulei, sare, zahar si zeama pe care au lasat-o ardeii. Ardeii copti se pun in sos si se servesc ca garnitura.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri