Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 200 g ciuperci
- 400 g paste fainoase
- 100 g branza telemea rasa
- 5 linguri ulei
- 1 ardei gras
- 1 catel usturoi
- sare
- piper
Modul de preparare:
Pastele se pun la fiert in apa cu putin ulei si un praf de sare. Se curata ciupercile si ardeiul, se spala si se taie marunt. Se incinge uleiul, se pune ardeiul tocat fideluta si catelul de usturoi, tocat foarte marunt. Se adauga ciupercile si sare si se lasa 5 - 10 min la foc mic, sa fiarba. Se adauga un praf de piper. Pastele se scurg si se clatesc cu apa rece. Se pun peste ciuperci si se amesteca, adaugand si branza. Pastele cu ciuperci se servesc calde, presarate cu parmezan si cu sos de rosii.
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor