ghid pentru o viaţă împlinită

Piept de pui cu mango

O mancare cu un gust deosebit, datorita combinatiei dintre pieptul de pui si mango.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 1 piept de pui
  • 1 mango
  • 6-7 ciuperci
  • 1 morcov mic
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa
  • 1 lingura sos de soia usturoi
  • cuisoare
  • cimbru
  • busuioc
  • ghimbir
  • oregano
  • foi de dafin
  • 1 lingurita ulei de masline virgin
  • 1 lingura vin alb

Mod de preparare:

Se prepara o marinata dintr-o lingura de vin, sos de soia, cuisoare, usturoi, foi de dafin, cimbru si piper. Pieptul de pui se taie fasii si se lasa la macerat in acest sos, pentru 1-2 ore. Ceapa se curata si se taie solzisori, morcovul se rade, ardeiul se taie fasii lungi, ciuperci felii subtiri, iar mango cubulete. Se inabusa in ulei de maslin ingredientele in aceasta ordine: intai ceapa, morcovul, pieptul de pui ardeiul, ciupercile si apoi cubuletele de mango. Se adauga mirodeniile: busuioc, ghimbir, oregano, piper negru sau rosu. Cand sunt aproape gata se adauga putin sos de soia si 1 lingura vin alb.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Facebook Google Twitter

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Retete culinare similare



Discutii despre Piept de pui cu mango

Opinia cititorilor nostri este importanta pentru noi, Garbo incurajand publicarea comentariilor voastre. Pe site urmeaza sa isi gaseasca locul numai comentariile pertinente, on-topic, prezentate intr-un limbaj civilizat, fara atacuri la persoane / institutii. Ne rezervam dreptul de a elimina orice comentariu care nu corespunde acestor principii, precum si de a restrictiona accesul la comentarii utilizatorilor care comit abuzuri grave sau repetate.