O reteta delicioasa de ciuperci umplute la cuptor

Ingrediente:

  • ciuperci albe
  • 1 ceapa mare
  • 2-3 catei de usturoi
  • 150 gr sunca
  • 1 legatura mica de patrunjel
  • 1/2 ardei rosu
  • cascaval ras
  • ulei de masline,sare ,piper

Mod de preparare:

Ciupercile albe se spala,se sterg cu un servet curat sau hirtie de bucatarie.Se indeparteaza coditele,si se pastreaza pentru umplutura. Se toaca coditele ciupercilor.Se toaca marunt ceapa,ustroiul,ardeiul si patrunjelul iar sunca se taie marunt.Se pune ceapa la calit pina devine sticloasa/aurie.se adauga coditele tocate si ustroiul,se lasa putin laa prajit.Se adauga sunca,ardeiul,patrunjelul,si se mai lasa 5 minute la calit.Se umple ciupercutele ,se adauga cascaval si se da la cuptor pentru circa 30 minute.

Mai multe retete interesante veti regasi pe blogul bucatariaparadis-ro.blogspot.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri