O reteta aromata si simplu de preparat: peste cu susan.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 4 fileuri de peste
  • 1/4 cana faina
  • sare
  • piper
  • 1 ou bine batut
  • 1 lingura lapte
  • 1 lingura ulei de susan
  • 2/3 cana pesmet
  • 1/4 cana seminte de susan
  • 4 linguri unt

Mod de preparare:

Se pregateste un sos din ou, lapte si ulei de susan. Faina se amesteca cu sarea si piperul, iar pesmetul cu semintele de susan. Se dau fileurile de peste prima data prin faina, apoi prin ou si la final prin pesmet si se pun la prajit in unt topit. Se lasa sa se rumeneasca bine pe ambele parti si se serveste cald.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri