Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 600gr. branza de vaci
- 50 gr. de zahar
- 3 pliculete zahar vanilat
- 1 ou
- 50 g de stafide inmuiate in coniac
- 100 g de rahat aromat
- 4 linguri de faina
- 4 linguri de gris
- 1lingurita de coaja rasa de lamaie
Mod de preparare:
Branza se piseaza usor cu furculita, dupa care se adauga oul. Se amesteca si apoi se adauga zaharul, zaharul vanilat, grisul, un praf de sare si faina. Se amesteca bine pana se omogenizeaza. Rahatul se taie marunt si se adauga in compozitie impreuna cu stafidele tinute in coniac si coaja de lamaie. Din aluat se formeaza bilute, se trec prin faina, se face o gaurica in centrul bilutei si se pun prajit in ulei incins. Se prajesc la foc mic, pana cand sunt rumeniti pe ambele parti. Se servesc cu smantana si cu dulceata de visine sau afine.
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie