Ingrediente:
- foaie de foietaj
- 100 grame mozzarella
- 100 grame feta bulgaria(sau orice brinza grasa)
- 2 oua (unul pentru crema de brinza,unul pentru uns deasupra)
- seminte de chimen
Mod de preparare:
Foaia de foietaj se taie in cerculete mici,dupa care se umple cu compozitia de branza feta,mazzarella,1 ou.Se inchide buzunarele cu ajutorul furculitei si se ung cu ou batut dupa care se presara seminte de chimin.Se coc circa 25 minute, depinde de cuptorul fiecaruia la 350 F/180 grade.Pofta mare!
Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul bucatariaparadis-ro.blogspot.com
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie