ghid pentru o viaţă împlinită

Spaghete cu sunca si cascaval

Prepara o mancare rapida si foarte aromata,spaghete cu sunca si cascaval.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 400 g spaghete
  • sare
  • 2 cepe rosii
  • 1 catel de usturoi
  • 100 g sunca
  • 20 g unt
  • verdeata (marar, patrunjel)
  • 250 g smantana
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri cascaval ras
  • piper

Mod de preparare:

Spaghetele se fierb in apa cu sare. Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt, iar sunca se taie fasii subtiri. Se incinge untul si se calesc usor fasiile de sunca, amestecand incontinuu, dupa care se adauga ceapa, usturoiul si verdeata tocata si se lasa putin sa se caleasca. Se toarna peste ele smantana si se lasa sa mai dea cateva clocote, apoi se ia cratita de pe foc si se adauga galbenusurile amestecate
cu cascavalul ras. Se sareaza, se pipereaza. Se scurg spaghetele si se amesteca cu sosul de
sunca si cascaval. Inainte de a le servi, spaghetele se pot decora cu frunze de maghiran sau cu cascaval ras.

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Spaghete cu sunca si cascaval.


Discutii despre Spaghete cu sunca si cascaval

Opinia cititorilor nostri este importanta pentru noi, Garbo incurajand publicarea comentariilor voastre. Pe site urmeaza sa isi gaseasca locul numai comentariile pertinente, on-topic, prezentate intr-un limbaj civilizat, fara atacuri la persoane / institutii. Ne rezervam dreptul de a elimina orice comentariu care nu corespunde acestor principii, precum si de a restrictiona accesul la comentarii utilizatorilor care comit abuzuri grave sau repetate.