O reteta gustoasa de varza cu carne

Salutare prieteni,

Va place varza cu carne?
Este mancarea preferata a surorii mele si cred ca daca o vede o sa ma injure putin pentru ca o sa saliveze instant. Este o mancare de demult, pe care mama o facea de cand eram copil, iar mirosul imi trezeste tot timpul amintiri placute de acasa. De asemeni este si foarte simplu de facut, tot ce va trebuie este o varza de marime potrivita, niste carne de vita sau de porc, indicat e sa fie ceva cu os, eu n-am avut decat niste kaiser si o bucata de carnat afumat, dar a fost ok si asta, o ceapa potrivita, bulion sau suc de rosii, cimbru uscat, sare, piper, vegeta (optional).


Pentru inceput tocam ceapa marunt si o aruncam la calit intr-o cratita cu un pic de ulei, adaugam si carnea sa prinda un pic de culoare si apoi turnam cam o lingura buna de bulion sau cam 200ml de suc de rosii, cimbru vreo doua lingurite, sare si piper.
Amestecam, iar peste punem si varza tocata. Adaugam si o cana de apa, punem capacul si lasam la foc mic sa bolboroseasca timp de aprox. 30 de minute, amestecand din cand in cand. Dupa acest timp cam asa ar trebui sa arate.Mai asezonam dupa gust si se poate servi. Mirosul este demential, iar gustul, nu mai zic. Incercati si dvs., este o mancare foarte simpla, gustoasa si destul de digerabila.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Pofta mare!

Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul foodquicklygood.blogspot.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri