Se curata cartofi,se spala cu apa rece de mai multe ori pana apa ramane limpede pentru ca contin foarte mult
amidon. Se taie cubulete si se pune la fiert cu putina sare.Dupa fierbere se mixeaza cu unt si lapte pina rezulta o spuma cremoasa. Se adauga diferite ingrediente care pot sa ii faca mai gustosi, mai pufosi sau mai cremosi.Adaugam brinza ceder,mozzorella,bacon prajit si uscat,patrunjel tocat,si se amesteca impreuna.
Se pot servi ca si garnitura la diferite feluri principale cu carne , ciuperci etc.
Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul bucatariaparadis-ro.blogspot.com
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor