O reteta simpla si interesanta de piure de cartofi cu bacon,brinza si piept de pui cu sos.

Se curata cartofi,se spala cu apa rece de mai multe ori pana apa ramane limpede pentru ca contin foarte mult

amidon. Se taie cubulete si se pune la fiert cu putina sare.Dupa fierbere se mixeaza cu unt si lapte pina rezulta o spuma cremoasa. Se adauga diferite ingrediente care pot sa ii faca mai gustosi, mai pufosi sau mai cremosi.
Adaugam brinza ceder,mozzorella,bacon prajit si uscat,patrunjel tocat,si se amesteca impreuna.

Se pot servi ca si garnitura la diferite feluri principale cu carne , ciuperci etc.

Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul bucatariaparadis-ro.blogspot.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri