ghid pentru o viaţă împlinită

Taitei cu vita si legume

Simplu de tot si light si delicios si perfect pentru cina!

Unde mai pui ca a fost scuza perfecta sa mai mananc niste germeni (de soia in cazul asta) care ma fascineaza total - sunt asa pretty si sanatosi (se gasesc la Auchan, Real, Cora - 3.5 Ron cutia)

In timp ce am lasat 5 minute taiteii de orez (cam 300g - am pus asa, ochiometric, pentru 2 persoane flamande) sa se inmoaie intr-un bol, cu apa fiarta peste ei, am taiat fasii subtiri cateva legume ratacite in frigider: 2 fire de ceapa verde, 1 morcov, un ardei rosi, 1 castravete, 1/2 de ardei iute si 4 ciuperci.Taitei cu vita si legume. Reteta taitei cu vita si legume

Am sarat si piperat o bucata de vita (din aia gata transata, pentru friptura - a mea avea vreo 300g) si am perpelit-o pe gratarul incins, 3 minute pe fiecare parte (I was going for "rare" si exact asta am obtinut - "medium rare" ca sa manance si barbarul de Alex :p)

Dupa 3 minute am scurs taiteii si i-am amestecat cu legumele feliate si cu jumatate din germeni. Le-am facut un dressing din 2 linguri de otet de orez, 2 linguri de sos dulce acrisor, 1 lingura de sos de soia si 1 lingurita ulei de susan (daca aveti, merge bine si 1 lingura de sos de peste - iar daca nu aveti sa sugerez sa faceti o expedietie pana la Dragonul Rosu, sa va minunati de toate grozaviile de acolo si sa stock up on chinese spices :D)

Am asezat calare peste situatie vita feliata, inca niste germeni si asta a fost tot! Chopstick away :D

Pe blogul leblogpiquant.blogspot.com puteti descoperi mai multe retete delicioase.

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Taitei cu vita si legume.