Simplu de tot si light si delicios si perfect pentru cina!

Unde mai pui ca a fost scuza perfecta sa mai mananc niste germeni (de soia in cazul asta) care ma fascineaza total - sunt asa pretty si sanatosi (se gasesc la Auchan, Real, Cora - 3.5 Ron cutia)

In timp ce am lasat 5 minute taiteii de orez (cam 300g - am pus asa, ochiometric, pentru 2 persoane flamande) sa se inmoaie intr-un bol, cu apa fiarta peste ei, am taiat fasii subtiri cateva legume ratacite in frigider: 2 fire de ceapa verde, 1 morcov, un ardei rosi, 1 castravete, 1/2 de ardei iute si 4 ciuperci.

Am sarat si piperat o bucata de vita (din aia gata transata, pentru friptura - a mea avea vreo 300g) si am perpelit-o pe gratarul incins, 3 minute pe fiecare parte (I was going for "rare" si exact asta am obtinut - "medium rare" ca sa manance si barbarul de Alex :p)

Dupa 3 minute am scurs taiteii si i-am amestecat cu legumele feliate si cu jumatate din germeni. Le-am facut un dressing din 2 linguri de otet de orez, 2 linguri de sos dulce acrisor, 1 lingura de sos de soia si 1 lingurita ulei de susan (daca aveti, merge bine si 1 lingura de sos de peste - iar daca nu aveti sa sugerez sa faceti o expedietie pana la Dragonul Rosu, sa va minunati de toate grozaviile de acolo si sa stock up on chinese spices :D)

Am asezat calare peste situatie vita feliata, inca niste germeni si asta a fost tot! Chopstick away :D

Pe blogul leblogpiquant.blogspot.com puteti descoperi mai multe retete delicioase.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri