Iata o prajitura simpla si deloc costisitoare cu care vei impresiona intreaga familie. Prajitura chinezeasca este foarte savuroasa si foarte usoara.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 250 g. unt sau margarina
  • 250 g. zahar
  • 250 g. nuci macinate
  • 6 oua
  • 100 g. faina

Mod de preparare:

Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma. Se freaca untul cu zaharul, se adauga nuca macinata, albusurile si treptat faina. Aceasta compozitie se toarna intr-o tava unsa si tapetata si se dau la cuptor. Galbenusurile se freaca separat cu 200 g de zahar si se adauga cealalta compozitie si se lasa la cuptor pana ce galbenusurile se intaresc. Cand s-a scos din cuptor, se rade ciocolata deasupra sau se face o glazura din apa si cacao.

Incearca si aceasta delicioasa reteta!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri