Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g ciuperci
- 1 ceapa
- 6 linguri faina
- 1 morcov
- 1/2 lzeama de varza acra
- sare
- piper
- cimbru
- ulei
Mod de preparare:
Se spala si se curata ciupercile. Se lasa la inmuiat in apa calduta 30 minute, dupa care se scurg si se taie in bucati potrivite.Ceapa se toaca marunt, iar morcovul se da prin razatoare. Ciupercile se pun la calit in ulei incins alaturi de ceapa tocata marunt si morcov. Se prepara in alta tigaie sosul din faina si 2 linguri de ulei. Cand faina s-a rumenit, se stinge cu zeama de varza acra. Se da in cateva clocote si apoi se toarna sosul peste ciuperci. Se presara cu cimbru uscat. Se serveste cu mamaliguta calda.
Incearca si ciulama de pui cu smantana.
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor