O mancarica excelenta! Simpla dar bunaaa de te lingi pe degete!

Ingrediente chiftelute:

  • 700g carne tocata amestec vita-porc
  • 1 ou
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • sare, piper
  • patrunjel verde tocat

Ingrediente sos:

  • 500g ciuperci albe proaspete
  • 600g smantana
  • 1 ceapa
  • sare, piper

Pentru chiftelute tocam ceapa marunt, o amestecam cu amestecul de carne tocata, cu oul, adaugam si usturoiul pisat, patrunjelul verde tocat marunt iar in cele din urma condimentam cu sare si piper. Amestecam bine de tot apoi cu mana uda formam chiftelute pe care le prajim in ulei incins. Le scoatem pe un servetel de hartie ca sa se absoarba surplusul de ulei si intre timp pregatim sosul.Pentru sos tocam marunt ceapa, curatam ciupercile, le spalam bine, apoi le taiem feliute. Calim in putin ulei ceapa impreuna cu ciupercile. Le lasam pe foc mic amestecand din cand in cand.
Ciupercile isi vor lasa zeama si vor mirosi in toata bucataria hihihi:). Dupa ce sunt gata facute, adaugam smantana, omogenizam sosul amestecand continuu iar spre final adaugam chiftelutele in sos si condimentam cu sare si piper.
Lasam mancarica sa mai dea vreo 3 clocote si gata...puteti lua vasul de pe foc si treceti direct la savurat:)...este minunat de buna!

Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul meosiris.blogspot.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri