Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1kg ciuperci
- 3 linguri ulei
- 1 lingurita otet
- 2 linguri bulion
- 1 legatura patrunjel verde
- 250g masline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ciupercile se fierb in apa sarata, timp de 15 minute. Se lasa apoi la racit si se taie in felii cat mai subtirele. Se pun intr-o cratita cu ulei ciupercile taiate, la foc potrivit. Se adauga maslinele fara samburi si bulionul. Se fierb 10 minute si apoi se lasa la racit. Se serveste rece cu patrunjel verde presarat deasupra.
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie