Aromata si satioasa, aceasta reteta este potrivita atat pentru masa de pranz cat si pentru cine.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 1kg ciuperci
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingurita otet
  • 2 linguri bulion
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 250g masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Ciupercile se fierb in apa sarata, timp de 15 minute. Se lasa apoi la racit si se taie in felii cat mai subtirele. Se pun intr-o cratita cu ulei ciupercile taiate, la foc potrivit. Se adauga maslinele fara samburi si bulionul. Se fierb 10 minute si apoi se lasa la racit. Se serveste rece cu patrunjel verde presarat deasupra.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri