Cat de simplu poate fi sa faci o tarta minunata!

Aluatul l-am facut din 100g de unt si 100 de zahar, frecate bine impreuna pana cand untul devine light and fluffy, dupa care am adaugat 200g faina si un ou. Am format un aluat elastic (daca e prea umed mai adaugati un pic de faina), l-am invelit in folie alimentara si l-am lasat jumatate de ora in frigider. Crema am facut-o dintr-un plic de pudding de vanilie (lene mare, ce vreti :p).


Aluatul l-am intins in forma de tarta unsa cu unt (cu degetele), l-am intepat ici-colo cu o furculita, si l-am bagat in cuptor pentru 10 min la foc mediu (daca vreti sa faceti tarta ca la carte, acoperiti-l cu hartie de copt, si puneti deasupra boabe de fasole - eu am sarit peste chestia asta :p). Dupa 10 minute, am turnat si crema peste el, si l-am bagat din nou la cuptor inca vreo 10 minute. Am lasat un pic tarta sa se raceasca, am turnat peste un borcan de dulceata de capsuni, si am bagat tarta in frigider pentru jumatate de ora.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

Asta-i tot. Usurica-mazarica, cum ar spune cineva :p

Mai multe retete gustoase puteti gasi pe blogul leblogpiquant.blogspot.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri