Tiramisu cu zmeura este un desert elegant, racoros si savuros

Dificultate: redusa

Ingrediente :

  • 250 g de zmeura sau capsuni
  • 250 g de mascarpone
  • 80 g de zahar
  • 3 oua
  • 30 de piscoturi
  • sirop de zmeura

Mod de preparare:

Mixati zmeura cu zaharul cu ajutorul unui robot. Puneti amestecul la frigider. Separati ouale si bateti albusurile spuma. Bateti galbenusurile cu mascarpone si cu restul de zahar. Adaugati usor
albusurile batute spuma. Diluati siropul cu putina apa sau alcool. Inmuiati foarte putin piscoturile in sirop. Formati tiramisu dupa cum urmeaza : primul strat de biscuiti, al doilea strat de crema si al treilea strat de zmeura si vei obtine un deliciu.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri