O reteta gustoasa de muschi umplut

Aveti nevoie de: un muschi de vita ori chiar carne de pasare (in poze este pulpa de curcan) de aprox. 5-600 g, inca 100 g de carne de porc, o felie de paine, o ceasca de lapte dulce, o ceapa, un ou, sare, piper, verdeata, 50 g cascaval (optional), 250 ml vin alb.

Se curata muschiul de pielite si se bate cu ciocanul pana cand se subtiaza si capata o forma dreptunghiulara.
Cele 100 g de muschi de porc se dau prin masina impreuna cu felia de paine muiata in lapte. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt apoi se caleste in ulei. Dupa ce s-a calit, se scurge de ulei si se amesteca cu tocatura, apoi se mai adauga un ou intreg, sare, piper, marar si patrunjel tocat. Se face un amestec omogen care se pune peste bucata de muschi. Pe deasupra se pune cascavalul taiat in cateva felii subtiri.

Se leaga strans muschiul, sau se coase cu sfoara. Se da la cuptor intr-o tava cu putin ulei si paharul de vin, acoperita cu folie la foc potrivit. Dupa 30-40 de minute se scoate folia si se lasa muschiul inca 15-20 de minute sa se rumeneasca frumos pe deasupra.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest

Cand este gata, se scoate pe un platou, apoi cand e rece se feliaza. Se serveste ca aperitiv sau ca fel principal cu sote de legume ori cartofi prajiti si salata.

Pofta buna! :)

Mai multe retete delicioase puteti gasi pe blogul caietul-cu-retete.blogspot.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri