ghid pentru o viaţă împlinită
Deschide prezentarea

5 aperitive pentru masa de Pasti

Masa de Pasti trebuie sa inceapa cu aperitivele.Ca aperitive, se servesc in primul rand ouale rosii, cu ceapa verde, ridichi, oua umplute cu ciuperci, terina de miel, pasta de cas, piftie in coaja de ou, ardei umpluti cu branza sau ficat de pui.

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului 5 aperitive pentru masa de Pasti.

Alte prezentari din sectiunea Retete culinare



Discutii despre 5 aperitive pentru masa de Pasti

Opinia cititorilor nostri este importanta pentru noi, Garbo incurajand publicarea comentariilor voastre. Pe site urmeaza sa isi gaseasca locul numai comentariile pertinente, on-topic, prezentate intr-un limbaj civilizat, fara atacuri la persoane / institutii. Ne rezervam dreptul de a elimina orice comentariu care nu corespunde acestor principii, precum si de a restrictiona accesul la comentarii utilizatorilor care comit abuzuri grave sau repetate.