O reteta delicioasa de ciuperci taranesti. Intreaga familie va savura aceasta mancare de ciuperci taranesti, preparate cu vin.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 500 g ciuperci proaspete
  • 1 ceapa
  • 1 ceasca de vin
  • 1 ceasca ulei
  • 1 legatura de verdeata
  • marar
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Ciupercile se curata si se spala, se taie felii subtiri si se pun la calit intr-o cratita cu o ceapa tocata si o ceasca de ulei. Se acopera cratita si se lasa sa fiarba la foc mic. Peste sosul rezultat se pune o ceasca de vin alb, sare si piper. Cand au scazut bine, se adauga verdeata si se ia cratita de pe foc. Ciupercile se servesc fierbinti, cu mamaliguta.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri