ghid pentru o viaţă împlinită

Reteta de friptura de la Horia Varlan

Surprinde-ti familia cu un pranz a la Horia Virlan. Pregateste un festin cu friptura, garnisita cu cartofi si salata verde.

Dificultate: medie

Ingrediente:

  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 6 catei de usturoi
  • 2 cepe
  • 2,5 kg de carne de porc sau de vita
  • sare
  • piper
  • 1,5 kg cartofi
  • 1 pahar de vin rosu
  • 1 cana supa de pasare

Mod de preparare:

Citeste si:

Asezati intr-o tava morcovii taiati rondele, telina cubulete, usturoiul si cepele taiate in sferturi. Ungeti carnea de porc sau de vita cu putina untura, condimentati-o cu sare si piper. Adaugati-o peste legume si dati-o la cuptor pentru 20 minute. Dupa ce timpul s-a scurs, adaugati in tava si cartofii taiati pe lung. Acoperiti cu folie de aluminiu si mai lasati-o in cuptor o ora. Carnea si legumele facute se scot pe un platou. Puneti tava pe foc, adaugati un pahar de vin rosu sec si fierbeti-l pana se reduce la jumatate. Adaugati o cana de supa de pasare si continuati fierberea. Cand sosul este gata, puneti-l peste friptura taiata felii. Ultimul pas este salata verde. Condimentati-o dupa gust.

Afla mai multe pe www.petreceriledelice.ro

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Facebook Google Twitter

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.


Discutii despre Reteta de friptura de la Horia Varlan

Opinia cititorilor nostri este importanta pentru noi, Garbo incurajand publicarea comentariilor voastre. Pe site urmeaza sa isi gaseasca locul numai comentariile pertinente, on-topic, prezentate intr-un limbaj civilizat, fara atacuri la persoane / institutii. Ne rezervam dreptul de a elimina orice comentariu care nu corespunde acestor principii, precum si de a restrictiona accesul la comentarii utilizatorilor care comit abuzuri grave sau repetate.