O reteta fina de pate de ciuperci, pregatita in casa. Excelenta pentru micul dejun, atat pentru zilele de post, dar si pentru cei ca prefera mancarea sanatoasa.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 300 g ciuperci fierte
  • 2 cepe
  • 2 ardei
  • 2 felii paine
  • 3 lg ulei
  • sare
  • patrunjel verde

Mod de preparare:

Curatati de coaja ciupercile, dupa care la fierbeti aprox 20 minute. Le puneti intr-o sita sa se scurga bine de apa. Tocati marunt ceapa si ardeii. Cand ciupercile s-au fiert, le caliti cu ceapa si ardeii. Le puneti in robot impreuna cu painea si amestecati in timp ce adaugati treptat uleiul. La final adaugati si patrunjelul.
Se serveste rece.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri