O mancare interesanta de legume cu gust amarui-sarat, ce poate fi servita in zilele de post.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 6 teline mici
  • 6 rosii
  • 4 cepe
  • 1 ceasca ulei
  • 100 g masline
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura de patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Telina se curata de coaja si se taie felii rotunde. Ceapa se toaca marunt. Se rumenesc impreuna in putin ulei, pe foc mic. Rosiile se taie cubulete. Cand telina s-a inmuiat, se adauga piper, 1 cana de apa si se mai lasa sa fiarba inabusit inca o jumatate de ora. Scoateti samburii maslinelor, tocati marunt patrunjelul si mararul. Cand mancarea e aproape gata, se adauga maslinele si se mai lasa cateva minute, dupa care se potriveste cu sare si se presara mararul si patrunjelul.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri