Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg salata verde
- 150 g ceapa
- 100 g costita afumata
- 100 g smantana
- 2 oua
- 70 ml ulei
- 30 ml otet
- sare dupa gust
Mod de preparare:
Salata verde se curata, se spala fiecare frunza sub jet de apa rece si se taie fasii. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ouale se spala si se separa albusurile de galbenusuri. Faina se cerne. Ceapa se fierbe in 2 l de apa cu sare. Cand ceapa este aproape fiarta se adauga salata inabusita in 50 ml ulei si 50 ml apa si costita inabusita separat in 25 ml apa. Din smantana sau iaurt amestecate cu galbenusurile de ou se prepara o compozitie care se adauga la ciorba. Se continua fierberea cca 10 minute. Separat, se bat albusurile; se prepara o omleta, care se taie bucati si se pune in ciorba, impreuna cu otetul. Se mai fierbe cca 5 minute.
Se serveste fierbinte
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor