Timp de preparare: 20 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
Pentru aluat:
- 3 oua
- 3 linguri faina
- 1 banana
- 50 g nuca macinata
- 1 lingurita praf de copt
- 2 linguri zahar
- Vanilie
Pentru umplutura de branza:
- 400 g branza
- 1 ou
- 100g zahar
- 3 linguri lapte
Mod de preparare:
1) Amestecam cu ajutorul robotului de bucatarie branza, oul, zaharul si laptele pana la omogenizare. Compozitia cu branza se intinde intr- tava captusita cu hartie de copt.
2) Pregatim aluatul: se separa galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul, se adauga apoi nucile macinate si banana. Amestecam. Adaugam faina amestecata cu praful de copt. Omogenizam. Adaugam si albusurile batute spuma.
3) Intindem aluatul peste compozitia de branza. Nivelam.
4) Coacem in cuptorul preincalzit, la 180 de grade, 20 de minute. Cand este gata se rastorna pe un prosop umed si se ruleaza cu branza in interior
Pofta buna!
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie