Paine facuta in casa, crocanta la exterior, plina de legume in interior

Dificultate: medie

Ingrediente:

  • 1 kg faina integrala
  • 300 g faina alba
  • 90 g dovlecel
  • 90 g morcovi
  • 150 g ceapa
  • 1 lingura sare
  • 40 g drojdie
  • 600 ml apa calduta

Mod de preparare:

Se face un aluat din faina integrala, sare, drojdie si apa calduta. Se adauga dovlecelul si morcovul date prin razatoare si ceapa tocata marunt. Se framanta totul, se formeaza painicile, se acopera cu un prosop de bucatarie si se lasa cam 40 minute la dospit. Se adauga in cuptorul incins timp de o ora. Atunci cand bagati painicile in cuptor, adaugati si un vas cu apa rece pentru a se crea crusta crocanta.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri