Sos de usturoi cu nuca

O reteta delicioasa de sos de usturoi cu nuca

Avem nevoie de:

  • 5-6 catei usturoi
  • 3-4 nuci
  • 200 ml suc de rosii Sos de usturoi cu nuca. Reteta sos de usturoi cu nuca
  • sare

Mod de preparare:

Se curata usturoiul care apoi se piseaza cu sare.
Se adauga nuca pe rand si o pisam impreuna cu usturoiul.
Turnam sucul de rosii incet peste acel amestec , pana se obtine un sos.
Se poate consuma langa cartofi prajiti in special, dar si cu chifetele de cartofi.

Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Sos de usturoi cu nuca.