Dificultate:medie
Ingrediente:
- 500g carne sau rasol de vaca
- 1-2 ceape mijlocii
- 1 fir praz
- 2 morcovi
- 1 pastarnac
- 1 radacina de patrunjel
- 1/2 telina
- 2 cartofi mijlocii
- 2-3 rosii
- 2 linguri orez
- sare
- patrunjel verde
- leustean verde
- 1/2 l zeama de varza
Mod de preparare:
Carnea se spala, se taie in bucati potrivite si se pune intr-o oala cu apa rece si putina sare, la foc. Se lasa sa fiarba, avand grija sa se adune spuma care se formeaza, pana cand aceasta nu mai apare, apoi se adauga sarea. Zarzavatul, curatat si spalat, se taie marunt si se adauga la ciorba. Cand carnea si zarzavatul sunt aproape fierte, se adauga orezul, ales si spalat. Cand toate ingredientele sunt patrunse, se adauga rosiile oparite, decojite si taiate cubulete.
Se lasa sa mai fiarba 10-15 minute, dupa care se adauga zeama de varza, care a fiert separat. Dupa ce ciorba taraneasca a mai dat citeva clocote, se potriveste de sare, se ia de pe foc si se adauga frunzele de patrunjel si de leustean tocate. Se poate adauga smantana.
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie