ghid pentru o viaţă împlinită

Bors cu perisoare

O reteta gustoasa de bors cu perisoare

Ingrediente:

  • 500 g carne tocata amestec porc+vita
  • 150g orez
  • 1 ou
  • 2 ardei agrasi
  • 2 morcovi Bors cu perisoare. Reteta bors cu perisoare
  • putina telina
  • patrunjel radacina
  • 1 ceapa
  • sare,piper
  • 2 linguri ulei
  • 1 legatura leustean
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 plic bors Magic(ca altceva nu am avut)
  • vegeta
  • 1 lingura smantana.

Mod de preparare:

Dai pe razatoare radacinoasele. Ardeii grasi se taie cubulete. Calesti putin ceapa,apoi se adauga ardeii,morcovii,patrunjelul si telina. Se lasa cateva minute apoi se adauga 2 l de apa. Lasati la foc mic sa fiarba.
Orezul bine spalat se amesteca cu carnea,un albus de ou,piper,sare si patrunjel verde tocat(eu nu am avut proaspat si am pus uscat). Amestecati bine si dupa ce a dat primul clocot,se pot pune perisoarele,usor si folosindu-te de mana uda. Lasati 20 min sa fiarba acoperit. Cand perisoarele sunt fierte,se pune leusteanul,borsul,vegeta si mai lasati 10 minute. Separat se bate un galbenus cu o lingura de smantana.Se toarna si acest amestec in bors,se pune patrunjel si...pofta buna va urez!
Este foarte,foarte bun...

Alte retete delicioase puteti descoperi pe blogul meosiris.blogspot.com

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Bors cu perisoare.

Retete culinare similare



Discutii despre Bors cu perisoare

Opinia cititorilor nostri este importanta pentru noi, Garbo incurajand publicarea comentariilor voastre. Pe site urmeaza sa isi gaseasca locul numai comentariile pertinente, on-topic, prezentate intr-un limbaj civilizat, fara atacuri la persoane / institutii. Ne rezervam dreptul de a elimina orice comentariu care nu corespunde acestor principii, precum si de a restrictiona accesul la comentarii utilizatorilor care comit abuzuri grave sau repetate.

corectie (1 comentariu, 339 vizualizari)
e bine ca orezul sa fie putin umflat,iar carnea trebuie data prin masina de doua ori.lasati vegeta,(are euri )se poate pune sare mare de bucatarie,eventual fuchs.in ceea ce priveste...