Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 punga legume congelate
- 1 punga paste fusilli
- 200 gr cascaval
- 200 gr branza dulce cu smantana
- 100 ml lapte
- pesmet
- usturoi
- sare
- piper
- boia
- busuioc
Mod de preparare:
Se pun la fiert pastele in apa cu ulei si putina sare. Legumele se calesc in ulei de masline timp de 10 minute, iar spre final se adauga usturoi, busuios, sare si piper. Se amesteca branza cu laptele si cascavalul ras, dupa care se toarna peste amestecul de paste si legume. Se tapeteaza o tava cu unt si pesmet, dupa care se toarna toata compozitia si se presara deasupra pesmet. Se lasa la cuptor cam 30 minute.
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie