Salata frantuzeasca

Salata frantuzeasca, o delicatesa!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 100 g branza
  • 250 g mazare
  • 350 g morcovi
  • 75 ml ulei
  • 125 g smantana
  • 100 g muraturi
  • 2 oua
  • sare

Mod de preparare:

Morcovii se curata si se pun la fiert, dupa care se taie in cuburi mici. Muraturile se spala si se taie. Branza se taie la fel ca morcovii. Mazarea fiarta se pune intr-un castron, iar peste ea se toarna smantana, uleiul, sarea, morcovii, muraturile si branza si se amesteca bine. Ouale se fierb, se curata de coaja si se taie felii. Compozitia rezultata se aseaza pe un platou si se decoreaza cu oua si verdeata.

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Salata frantuzeasca.